Ga naar de hoofdinhoud
Wasparfum

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik! Enkele druppels zijn voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken!

Wasparfum: het verschil met wasverzachter en waskorrels

Wasverzachter gebruik je uiteraard om je was zachter te maken, maar het versterkt ook de geur van je wasmiddel. Helaas zijn heel wat wasverzachters omwille van die eigenschap meteen ook wat duurder.

Waskorrels geven je was net als een wasparfum een aparte geur. Het verschil tussen wasparfum en waskorrels is dat de geur van wasparfum veel geconcentreerder en sterker is dan die van de korrels. Daardoor blijft de geur niet alleen langer in je kleding zitten, je kunt met een kleinere dosis ook een beter resultaat behalen. Een ander voordeel van wasparfum is dat – doordat je het kunt toevoegen aan je wasmiddel – het gelijkmatiger verdeeld wordt over je kleren in tegenstelling tot waskorrels die je in de trommel plaatst.

Zo ruikt je kleding het best

Gebruik je gewone vloeibaar wasmiddel en indien je wenst, een klein hoeveelheid wasverzachter. Je kiest het best voor een neutrale geur, op die manier kan het wasparfum maximaal tot zijn recht komen.

Voeg 1ml wasparfum toe per kg was (samen met je wasverzachter indien je deze gebruikt) in het kleine doseerbakje toe zodat het parfum bij de laatste spoeling wordt opgenomen in de was.