Ga naar de hoofdinhoud
Ons verhaal

Italië

Als ik maar aan het land Italië denk, word ik al helemaal vrolijk. Alles wat met Italie te maken heeft, is goed volgens mij. Lekker eten, mooie kleding, de mooiste taal volgens mij. Maar wat ik niet wist , was dat ze al jaren lang wasparfum gebruiken. In ieder wassalon vind je een automaat met wasparfum. Dus ook zoals in 2019 , gingen we ieder jaar weer naar Italië op vakantie.

Essenza di Elda

De vakantie voorbereiden naar Italië was voor mij al vakantie, het geeft me elke keer al een positief gevoel. Het liefst ergens in een agriturisme verblijven met natuurlijke heerlijke producten. En zo is ook mijn passie voor de wasparfum ontstaan.

We verbleven in een mooie Agriturismo, net onder Rome.  Zelfgemaakte pasta, wijn, etc heerlijk. Maar de geur van de lakens bleef me achtervolgen. Terug in Belgie bleef de geur maar in mijn hoofd zitten en dan heb ik een mailtje gestuurd naar het verblijf en de lieve Anna liet me het geheim weten.

Essenza die Elda….

Elda & Alessandro

Via google was het niet moeilijk te vinden…. In mijn beste Italiaans (dank aan Deepl) heb ik een mailtje gestuurd naar Elda en Alessandro om eventueel verdeler te mogen worden voor België.

En zo mag ik mij sinds november 2019 de gelukkige importeur noemen van België voor dit geweldig product. Waar ik heel dankbaar voor ben, omdat ik er zelf nooit meer zonder zou kunnen.